2009

Η INTRAKAT χρυσός χορηγός

Παιανία, 07 Μαΐου 2009 –  Η INTRAKAT στηρίζει για δεύτερη συνεχή χρονιά ως χρυσός χορηγός το διεθνές συνέδριο «FTTx : Δίκτυα Πρόσβασης και Υπηρεσίες Νέας Γενιάς στις Τηλεπικοινωνίες», που διοργανώνεται από το AIT (Athens Information Technology) σε συνεργασία με το Greek ICT Forum και θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Classical Athens Imperial Hotel την Τρίτη 12 Μαΐου, 2009.

Κύριοι θεματικοί άξονες του Συνεδρίου είναι οι τεχνολογικές και αναπτυξιακές προοπτικές που διανοίγονται στην ελληνική κοινωνία και οικονομία από την ανάπτυξη και αξιοποίηση Δικτύου Οπτικών Ινών, το οποίο προετοιμάζεται από το υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών.

Η INTRAKAT κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των έργων ευρυζωνικότητας και μητροπολιτικών δικτύων οπτικών ινών διαθέτοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χάρη στην πολυετή εμπειρία, προηγμένη τεχνογνωσία και υψηλή εξειδίκευσή της. Έχει εκτελέσει και παραδώσει τα τελευταία δύο χρόνια σημαντικά έργα στον τομέα δικτύων οπτικών ινών σε όλη την Ελληνική Επικράτεια συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξυπηρέτηση του πολίτη και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στην ευρύτερη Ελληνική περιφέρεια. Με την ένταξη σε παραγωγική λειτουργία των ολοκληρωμένων συστημάτων πληροφορικής και επικοινωνιών σε κρίσιμους τομείς, όπως η δημόσια διοίκηση, η υγεία, οι μεταφορές και το περιβάλλον, δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για την ενίσχυση της οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης σε τομείς όπου η τεχνολογία συμβάλει στην αύξηση της παραγωγικότητας, των εισοδημάτων και της απασχόλησης του ανθρώπινου δυναμικού .

Σχετικά με την Intrakat 
Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης ΜΕΕΠ, από το Νοέμβριο 2001 διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ το 2005 απορρόφησε την Intramet (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η Intrakat διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των  τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων. Υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος Intrakat απασχολεί 594 άτομα.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου
Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat
T: 210-6674346, E: ipapav@intrakat.gr, Web: www.intrakat.com