Διοικητικό Συμβούλιο

Παναγιώτης Αντιβαλίδης

Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ.

Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Γεννήθηκε και κατοικεί στη Θεσσαλονίκη, όπου και ολοκλήρωσε τις σπουδές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισήχθη στη Σχολή Πολιτικών Μηχανικών του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 1982 και αποφοίτησε το 1988.

Διατηρεί από το 1989 τεχνικό γραφείο μελετών και κατασκευών ιδιωτικών έργων, ενώ το 1996 ίδρυσε την εταιρεία με την επωνυμία δυάς κατασκευαστική, η οποία έχει μελετήσει και κατασκευάσει δεκάδες κτίρια κατοικιών στη Θεσσαλονίκη και ξενοδοχείων στη Χαλκιδική.

Το 2016 ίδρυσε την κατασκευαστική εταιρεία “MACKAY EMERALD ESTATES”, η οποία δραστηριοποιείται στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας, έχοντας αναπτύξει συγκροτήματα πολυτελών κατοικιών στη Κηφισιά, το Κεφαλάρι, την Πολιτεία και το Καστρί.

Ασχολείται ενεργά με το χώρο των μηχανικών όντας εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. από το 2006 έως και σήμερα.

Διετέλεσε μέλος της Κεντρικής Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. από το 2010 έως το 2020, Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής στο Τ.Ε.Ε. – ΤΚΜ από το 2010 έως το 2013, καθώς και Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος από το 2009 έως και το 2010.

Συμμετείχε σε δεκάδες επιτροπές και ομάδες εργασίας του Τ.Ε.Ε.

Είναι παντρεμένος με τη Ρεβέκα Ρεντίνη και έχει 3 παιδιά. Το Χρήστο και τον Ιωάννη διπλωματούχους Πολιτικούς Μηχανικούς του Α.Π.Θ. και τη Δάφνη, φοιτήτρια Ιατρικής.