Copyright by INTRAKAT

Νομικό σημείωμα
Ο Δικτυακός Τόπος/ιστοσελίδα δημιουργήθηκε από την ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Επισκεπτόμενοι τον δικτυακό τόπο ή χρησιμοποιώντας υλικό από αυτές τις ιστοσελίδες, αποδέχεστε τους παρακάτω όρους. Παρακαλούμε σημειώστε ότι δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε το Δικτυακό Τόπο, αν δεν αποδεχθείτε τους παρακάτω όρους.

1. Πνευματική Ιδιοκτησία
Το περιεχόμενο του παρόντος Δικτυακού Τόπου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της INTRAKAT Copyright © INTRAKAT 2010, με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος που δεν παραχωρείται ρητά εδώ. Όλα τα δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας του παρόντος Δικτυακού Τόπου και τα τεχνικά, εμπορικά και οικονομικά δεδομένα που περιέχει ανήκουν στην INTRAKAT ή και σε τρίτα μέρη που νομίμως αφορούν. Ο παρών Δικτυακός Τόπος και όλο το περιεχόμενο αυτού (όπως γραφικά, logos, εικόνες, κείμενο και images ) αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία και προστατεύεται από τους διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και τις συνθήκες. Αποκτώντας πρόσβαση σε αυτόν το Δικτυακό Τόπο συμφωνείτε ότι αποδέχεστε τους ανωτέρω νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

2. Εμπορικά Σήματα
Η ονομασία INTRAKAT είναι κατατεθέν εμπορικό σήμα της ΙΝΤΡΑΚΟΜ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ. Οι ονομασίες άλλων προϊόντων και εταιρειών που αναφέρονται εδώ μπορεί να είναι εμπορικά σήματα ή εμπορικές ονομασίες των αντίστοιχων κατόχων τους. Η πρόσβασή σας στην παρούσα ιστοσελίδα δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως παραχώρηση, συνεπακόλουθα, τελεσίδικα ή με άλλο τρόπο, οποιασδήποτε άδειας ή δικαιώματος χρήσης οποιωνδήποτε συμβόλων που εμφανίζονται στην παρούσα ιστοσελίδα , χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της INTRAKAT ή οποιουδήποτε τρίτου κατόχου τους.

3. Περιορισμός Αδείας
Η χρήση του παρόντος Δικτυακού Τόπου και του περιεχομένου αυτού περιορίζεται σε προσωπική, πληροφοριακή και όχι εμπορική. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή, τροποποίηση, εκμετάλλευση ή αποθήκευση μέρους ή ολοκλήρου του περιεχομένου, σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση της INTRAKAT. Η INTRAKAT σας επιτρέπει να επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες της μέσω του υπολογιστή σας ή να εκτυπώσετε αντίγραφα αποσπασμάτων αυτών των σελίδων, αποκλειστικά και μόνο για προσωπική σας χρήση.

4. Άρνηση Εγγύησης
Ο παρών δικτυακός τόπος μπορεί να περιέχει ανακρίβειες και τυπογραφικά λάθη. Η INTRAKAT δεν εγγυάται την ακρίβεια ή πληρότητα των υλικών ή την αξιοπιστία κάθε συμβουλής, γνώμης, δήλωσης ή άλλης πληροφορίας που αναφέρεται ή διατίθεται στον παρόντα Δικτυακό Τόπο.
Κάθε χρήση βασιζόμενη σε αυτές τις συμβουλές, γνώμες, δηλώσεις ή άλλες πληροφορίες θα γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του χρήστη. Ο παρών Δικτυακός Τόπος και το περιεχόμενό του παρέχονται για τη διευκόλυνσή σας. Το περιεχόμενο των ιστοσελίδων της INTRAKAT διατίθεται “ως έχει” και στο μέτρο “που είναι διαθέσιμο”. Περαιτέρω η INTRAKAT δεν εγγυάται και δεν αποδέχεται καμία ευθύνη ότι οι ιστοσελίδες της δεν θα παρουσιάζουν διακοπές ή σφάλματα ή ότι τυχόν ελαττώματα θα διορθωθούν. ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΡΗΤΗ ΕΙΤΕ ΝΟΟΥΜΕΝΗ, ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ Ή ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ Ή ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΟΥ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΙ ΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ Ή ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΣΕΛΙΔΩΝ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ. Η INTRAKAT ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ, ΘΕΤΙΚΕΣ, ΑΠΟΘΕΤΙΚΕΣ, ΤΥΧΑΙΕΣ Ή ΕΜΜΕΣΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ Ή ΔΙΑΚΟΠΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η INTRAKAT ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ. Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ ΧΩΡΩΝ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ Ή ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ Ή ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΣ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΕ

5. Ιστοσελίδες Τρίτων Μερών
Για να διευκολύνει την πρόσβασή σας στις ιστοσελίδες της, η INTRAKAT μπορεί να συμπεριλάβει συνδέσεις με ιστοσελίδες του Internet, τα οποία αποτελούν ιδιοκτησία τρίτων ή τα οποία διαχειρίζονται τρίτοι. Συνδεόμενοι με την ιστοσελίδα ενός τρίτου, πρέπει να διαβάσετε και να αποδεχθείτε τους κανόνες χρήσης της συγκεκριμένης ιστοσελίδας, πριν τη χρησιμοποιήσετε. Συμφωνείτε επίσης ότι η INTRAKAT δεν έχει κανένα έλεγχο επί του περιεχομένου αυτής της ιστοσελίδας και δεν φέρει καμία ευθύνη για το υλικό που δημιουργείται ή δημοσιεύεται σε τέτοιες ιστοσελίδες τρίτων. Επιπλέον, η σύνδεση με ιστοσελίδα που δεν ανήκει στην INTRAKAT, δεν συνεπάγεται ότι η INTRAKAT υποστηρίζει την ιστοσελίδα, ούτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτή την ιστοσελίδα.

6. Δικά σας Στοιχεία
Με την υποβολή υλικού σε οποιονδήποτε από τους server μας, συμφωνείτε ότι:
(α) Το υλικό δεν περιέχει στοιχεία παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για δημοσίευση.
(β) Πριν από την υποβολή κάθε υλικού, θα καταβάλλετε κάθε εύλογη προσπάθεια για να ανιχνεύσετε και να αφαιρέσετε ιούς και άλλα μολυσματικά ή καταστροφικά στοιχεία.
(γ) Το υλικό αποτελεί ιδιοκτησία σας ή έχετε το δικαίωμα να το παρέχετε στην INTRAKAT χωρίς περιορισμούς, ενώ η INTRAKAT έχει το δικαίωμα να δημοσιεύσει παγκοσμίως και/ή να ενσωματώσει στα προϊόντα της το ίδιο το υλικό ή κάθε έννοια που περιγράφεται σε αυτό, δωρεάν, χωρίς καμία ευθύνη ή υποχρέωση.
(δ) Συμφωνείτε να μην αναλάβετε δράση εναντίον της INTRAKAT για το υλικό που υποβάλλετε, καθώς και να αποζημιώσετε την INTRAKAT σε περίπτωση που κάποιος τρίτος αναλάβει δράση εναντίον της για το υλικό που εσείς υποβάλλετε. Η INTRAKAT δεν μπορεί να εξετάσει και δεν εξετάζει το περιεχόμενο που δημοσιεύουν οι χρήστες στην ιστοσελίδα αυτής και δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο αυτό. Είναι στη διακριτική ευχέρεια της INTRAKAT να αφαιρέσει οποιοδήποτε περιεχόμενο δημοσιεύεται από τους χρήστες, οποιαδήποτε στιγμή.

7. Τροποποίησεις
Η INTRAKAT διατηρεί το δικαίωμα, κατά την αποκλειστική της διάθεση να αλλάξει, τροποποιήσει, προσθέσει ή αφαιρέσει οιοδήποτε τμήμα των ανωτέρω όρων εν μέρει ή εν όλο οποτεδήποτε. Αλλαγή στους ανωτέρω όρους θα ισχύει όταν καταχωρηθεί στην παρούσα ιστοσελίδα.