2009

Συμφωνία μεταξύ INTRAKAT και ΙΑΣΩ ΑΕ για την ανέγερση νέας ιδιωτικής κλινικής στο Ρέντη

Συμφωνία μεταξύ INTRAKAT και ΙΑΣΩ ΑΕ για την ανέγερση νέας ιδιωτικής κλινικής στο Ρέντη, προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ

Παιανία, 19 Μαρτίου 2009 – Συμφωνητικό συνεργασίας υπέγραψαν η INTRAKAT και η ΙΑΣΩ Α.Ε. για την ανέγερση ιδιωτικής κλινικής προϋπολογισμού 70 εκατ. ευρώ. στο δήμο Αγ. Ιωάννη Ρέντη.
Η κλινική προβλέπεται να ανεγερθεί σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της INTRAKAT έκτασης 12.680 τ.μ. θα έχει δυναμικότητα 160 κλινών απλής νοσηλείας και περίπου 40 κλινών ειδικών Μονάδων, όπως Μονάδες Εντατικής και Ενδιάμεσης Θεραπείας Ενηλίκων και Νεογνών, Μονάδα Τεχνητού Νεφρού, Τεχνητής Γονιμοποίησης κλπ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σχεδιασμός του κτιρίου θα γίνει με την αξιοποίηση συστημάτων εξοικονόμησης ενέργειας φιλικών προς το περιβάλλον.
Η ανέγερση της κλινικής θεωρείται θεμελιώδες έργο για την περιοχή καθώς θα καλύψει τις ανάγκες υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή, ενώ παράλληλα, με την ολοκλήρωσή του θα δημιουργηθούν 600 θέσεις εργασίας για Νοσηλευτικό, Διοικητικό και Βοηθητικό προσωπικό.

Σχετικά με την Intrakat 
Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης ΜΕΕΠ, από το Νοέμβριο 2001 διαπραγματεύεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών, ενώ το 2005 απορρόφησε την Intramet (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η Intrakat διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των  τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων. Υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος Intrakat απασχολεί 594 άτομα.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου
Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat
T: 210-6674346, E: ipapav@intrakat.gr, Web: www.intrakat.com