2008

Ξεκίνησε η κατασκευή της ιδιωτικής κλινικής "ΡΕΑ", συνολικού προϋπολογισμού 22,7 εκατ. ευρώ

Παιανία, 05 Ιουνίου 2008 – Ξεκίνησε η κατασκευή της ιδιωτικής κλινικής «ΡΕΑ» από την INTRAKAT, σύμφωνα με την σύμβαση που υπέγραψε με την «ΡΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.», προϋπολογισμού 22,7 εκατ. ευρώ.

Η σύμβαση προβλέπει την κατασκευή γυναικολογικής, μαιευτικής, χειρουργικής, θεραπευτικής και διαγνωστικής κλινικής, επτά ορόφων με τέσσερεις υπόγειους ορόφους, δυναμικότητας 145 κλινών, σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της «ΡΕΑ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ Α.Ε.» επί της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα, με στόχο να καλυφθούν οι ανάγκες ιδιωτικών υπηρεσιών υγείας στην ευρύτερη περιοχή. Η κλινική αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές του 2010.

Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δυναμικής ανάπτυξης που έχει σημειώσει η INTRAKAT στον τομέα των σύνθετων κτιριακών έργων

Σχετικά με την Intrakat
Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Από τον Νοέμβριο 1999 κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης ΜΕΕΠ, το Νοέμβριο 2001 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το 2005 προχώρησε στην συγχώνευση με απορρόφηση της Intramet (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η Intrakat διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των κατασκευών τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής. Τα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος Intrakat απασχολεί 583 άτομα.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου
Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat
T: 210-6674346, E: ipapav@intracom.gr, Web: www.intrakat.com