Πέτρος Σουρέτης

CEO

Μήνυμα Διευθύνοντος Συμβούλου

Aπό το 2004, η Intrakat ακολουθεί μια σταθερά ανοδική πορεία, στηριζόμενη στο υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό της, το οποίο αποτελεί πολύτιμο κεφάλαιο και στρατηγική επένδυση για το μέλλον.

Ως αποτέλεσμα της υψηλής τεχνογνωσίας, της ικανότητας και της σκληρής δουλειάς των ανθρώπων μας, ο Όμιλος Intrakat έχει σημειώσει σημαντικές επιχειρηματικές επιτυχίες, με πιο πρόσφατη την εθνικής σημασίας σύμβαση ύψους 357 εκατ. ευρώ με τη Fraport Greece για την ανακαίνιση, αναβάθμιση και επέκταση 14 περιφερειακών αεροδρομίων της χώρας.

Έχοντας στο πλευρό μας τον Όμιλο Intracom, ο οποίος στηρίζει αποφασιστικά την αναπτυξιακή μας στρατηγική, αναλαμβάνουμε νέα σημαντικά έργα υποδομών και προωθούμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας στον τομέα των έργων παραχωρήσεων και του real estate, εστιάζοντας στην παροχή υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με μεγάλη προστιθέμενη αξία.

Η περαιτέρω αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού μας και η έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη και την επιχειρησιακή βελτιστοποίηση αποτελούν εγγύηση για τη συνέχιση της ανοδικής πορείας της Intrakat, ώστε να κατακτήσει την κορυφή και να εδραιώσει την πρωταγωνιστική παρουσία της σε σύνθετα και καινοτόμα πεδία κατασκευαστικής δραστηριότητας.

Πέτρος Σουρέτης

CEO