Διοικητικό Συμβούλιο

Δρ. Δημήτρης X. Κλώνης, Πρόεδρος του Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

Κάτοχος διδακτορικού τίτλου στις Οικονομικές Επιστήμες από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, ο Δημήτρης Κλώνης έχει τιμηθεί με εκπαιδευτικά βραβεία και υποτροφίες από την ελληνική πολιτεία, την Τράπεζα της Ελλάδος και το ίδρυμα Ωνάση. Εργάσθηκε ως οικονομολόγος στη Διεύθυνση Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος και ως καθηγητής στο Deree College, ενώ διετέλεσε μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Δήμου Αθηναίων.

Εντάχθηκε στην Intracom το 1994 και υπήρξε CFO του Ομίλου, ενώ συμμετέχει στο Διοικητικό Συμβούλιο από το 1995. Έχει διατελέσει Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών (1995-2004), Εντεταλμένος Γενικός Διευθυντής του Εταιρικού Κέντρου (2005-2006) και Εντεταλμένος Σύμβουλος Χρηματοοικονομικής Διοίκησης του Ομίλου (2006-2011), καθώς και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος (2011-2013). Από το 2014 κατέχει τη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. της Intracom Holdings, καθώς και των περισσοτέρων θυγατρικών. Τον Ιούλιο του 2016 ανέλαβε καθήκοντα Διευθύνοντος Συμβούλου της Intracom Holdings.

Γεώργιος Αρ. ‘Αννινος, Α’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Μη Εκτελεστικό Μέλος

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Τηλεπικοινωνιών με μεταπτυχιακές σπουδές στη Γερμανία, ο Γεώργιος Άννινος κατείχε διευθυντικές θέσεις σε μεγάλους τηλεπικοινωνιακούς οργανισμούς στην Ελλάδα και τη Γερμανία πριν αναλάβει καθήκοντα Διευθυντού Τηλεπικοινωνιακών Έργων στην Intracom το 1989, ενώ το 1994 ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή παρά τω Προέδρω. Μέλος του Δ.Σ. της Intracom από το 2000, εκλέχθηκε στη συνέχεια στο Δ.Σ. της Intracom Holdings και το 2006 διορίστηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος στο Γραφείο Διοίκησης. Από τον Ιανουάριο του 2014 είναι Αντιπρόεδρος της Intracom Holdings, ενώ παράλληλα συμμετέχει στα Δ.Σ. αρκετών εταιρειών του Ομίλου. Από τον Φεβρουάριο 2016, είναι Α’ Αντιπρόεδρος, Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Intrakat.

Δημήτρης Σ. Θεοδωρίδης, Β’ Αντιπρόεδρος Δ.Σ., Εκτελεστικό Μέλος

O κ. Θεοδωρίδης είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το 2014 είναι Β’ Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικός Διευθυντής Real Estate Development της INTRAKAT. Επίσης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intradevelopment.

Πέτρος Κ. Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος, Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Σουρέτης γεννήθηκε το 1969. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Kατέχει MSc του CITY University of London και International ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Από το 1997 έως το τέλος του 2003 διετέλεσε Διευθυντικό Στέλεχος του ομίλου Ελληνική Τεχνοδομική – ΤΕΒ. Από το Δεκέμβριο 2003 έως σήμερα κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΙNTRAKAT. Από τον Ιανουάριο του 2005 διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας INTRAMET, διατηρώντας τη θέση αυτή έως τη συγχώνευση της από την INTRAKAT το Δεκέμβριο του 2005. Είναι Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της Intralot από το 2008, ενώ τον Μάρτιο 2010 ανέλαβε την θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ΚΕΚΡΟΨ ΑΕ. Παράλληλα κατέχει επιτελικές θέσεις σε θυγατρικές εταιρείες του ομίλου INTRAKAT.

Δείτε το αναλυτικό βιογραφικό του κ. Σουρέτη

Δημήτρης Αρ. Παππάς, Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Παππάς είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ., κατέχει MSc σε Construction Management του Heriot-Watt University και ΜΒΑ από την ΑΣΟΕΕ. Τον Φεβρουάριο 2008 ανέλαβε τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Κατασκευών και Έργων Υποδομής και τον Φεβρουάριο 2009 εκλέχθηκε εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT. Εργάζεται στην εταιρεία από το 2004, έχοντας διατελέσει Αναπληρωτής Τεχνικός Διευθυντής / Διευθυντής Εξωτερικού ενώ μέχρι το 2004 εργαζόταν στον Όμιλο Ελληνική Τεχνοδομική.

Χαράλαμπος Κ. Καλλής, Εκτελεστικό Μέλος

Διπλωματούχος Μηχανολόγος Μηχανικός ΕΜΠ, Msc Mechanical Engineering Cranfield University (U.K.). Γενικός Διευθυντής της εταιρείας INTRAMET(2005-2006), Διευθυντής Διαγωνισμών Ο.Ε.Ο.Α. “Αθήνα 2004” (2001-2004), Διευθυντής Τομέα Συμβάσεων και Τεχνικών Προμηθειών Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος»(1999-2001), Τεχνικός Προϊστάμενος Πετρελαϊκών Εγκαταστάσεων TEXACO Α.Ε.Ε.Π. (1993-1999) Τον Ιανουάριο 2006 ανέλαβε καθήκοντα Γενικού Διευθυντή της INTRAKAT και από τον Ιούνιο 2008 είναι Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της εταιρείας.

Κωνσταντίνος Σ. Κόκκαλης, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Κόκκαλης είναι Α’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της Intracom Holdings από τον Ιούλιο του 2016. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Holdings (Ιανουάριος 2014 – Ιούλιος 2016), καθώς επίσης Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος και Business Development Executive. Πριν αναλάβει τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου στην Intracom Holdings, κατείχε διαδοχικά τη θέση του Corporate Strategy Director, του Αναπληρωτή Διευθ. Συμβούλου (2009-2013) και του Διευθύνοντος Συμβούλου  της hellas online, ενός κορυφαίου εναλλακτικού παρόχου τηλεπικοινωνιακών και ευρυζωνικών υπηρεσιών στην Ελλάδα, μέχρι το Νοέμβριο του 2014, που η εταιρεία εξαγοράστηκε από τη Vodafone Ελλάδος.

Ο κ. Κόκκαλης είναι και Εκτελεστικό Μέλος στο ΔΣ της Intralot, ενός κορυφαίου παρόχου τεχνολογίας τυχερών παιχνιδιών, καθώς και στα Διοικητικά Συμβούλια των θυγατρικών του ομίλου Intracom Holdings. Το 2014 εξελέγη μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΒ.

Κατέχει πτυχίο BSc in International Relations and Economics από το Πανεπιστήμιο  της Βοστώνης και Executive Graduate Diploma in Finance από το Columbia University.

Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης είναι αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT. Εργάστηκε στο Εμπορικό Τμήμα της INTRALOT (2007) και το 2010 εντάχθηκε στην INTRALOT Interactive ως Διευθυντής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Επίσης συμμετέχει στο Εμπορικό Τμήμα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από το 2008. Τον Φεβρουάριο του 2009 εκλέχθηκε Μη Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. της INTRAKAT.
Γεννήθηκε στο Μιλάνο το 1984 και είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών (2001). Κατέχει πτυχίο (Β.Α.) στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης (2005).

Σωτήριος Ν. Φίλος, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Γεννημένος στο Διαβολίτσιο Μεσσηνίας το 1936. Οικονομολόγος με αποδεδειγμένη επαρκή γνώση σε θέματα λογιστικής και ελεγκτικής.

Αναστάσιος Μ. Τσούφης, Ανεξάρτητο Μη Εκτελεστικό Μέλος

Ο κ. Τσούφης σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Από το Δεκέμβριο του 2003 είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της INTRAKAT.