2012

Η INTRAKAT υπέγραψε νέα σύμβαση στην Πολωνία για την κατασκευή του Δημαρχιακού Κέντρου στην πόλη Zduńska Wola, συνολικού προϋπολογισμού 4,65 εκ. ευρώ.

Παιανία, Δευτέρα 19 Μαρτίου, 2012

Η INTRAKAT υπέγραψε νέα σύμβαση με το Δήμο της πόλης Zduńska Wola, στην Κεντρική Πολωνία, για την κατασκευή του Δημαρχιακού Κέντρου συνολικού προϋπολογισμού 4,65 εκ. ευρώ.

Αντικείμενο του έργου είναι η κατασκευή του Ιστορικού Δημαρχιακού Μεγάρου και η διαμόρφωση της πλατείας Plac Wolnosci. Οι εργασίες περιλαμβάνουν την κατασκευή αίθουσας διαλέξεων 400 ατόμων, αμφιθέατρο 150 ατόμων, εκθεσιακό χώρο, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χώρους εστιατορίου και καφέ, υπόγειο χώρο στάθμευσης και την διαμόρφωση του χώρου της περιβάλλουσας  πλατείας Plac Wolnosci.

Κατά την τελετή για την υπογραφή της σύμβασης, ο κ. Piotr Niedzwiecki, Δήμαρχος της Zduńska Wola τόνισε την ιδιαίτερη σημασία του έργου για την πολιτιστική και αισθητική αναβάθμιση της περιοχής. Παράλληλα ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRAKAT ευχαρίστησε θερμά τον Δήμαρχο κ. Piotr Niedzwiecki και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την εμπιστοσύνη τους και δήλωσε ότι αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την INTRAKAT η ανάληψη ενός τόσο σημαντικού έργου.

Η κατασκευή του Δημαρχιακού Κτιρίου αναμένεται να ολοκληρωθεί το Σεπτέμβριο του 2013, ενώ η αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου της πλατείας έως τον Αύγουστο του 2014.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και υπάγεται στο Πρόγραμμα Περιφερειακής Ανάπτυξης 2007-2013 του Łódź.

 

Σχετικά με την Intrakat
Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Είναι εισηγμένη από το 2001 στο Χρηματιστήριο Αθηνών, κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 7ης τάξης ΜΕΕΠ και το 2005 συγχωνεύθηκε με την εταιρεία μεταλλικών κατασκευών Intramet. Η Intrakat αξιοποιώντας τη πολύχρονη εμπειρία της υλοποιεί σύγχρονα έργα υψηλής τεχνογνωσίας και εξειδίκευσης στους τομείς των τεχνικών έργων (οικοδομικών – υποδομής), του περιβάλλοντος και των Α.Π.Ε., της τεχνολογίας και των τηλεπικοινωνιακών υποδομών, της ενέργειας, των βιομηχανικών εγκαταστάσεων, των μεταλλικών κατασκευών, της αξιοποίησης ακινήτων και του φυσικού αερίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ο όμιλος Intrakat απασχολεί 391 άτομα.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου
Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat
T:
21–06674346  E: ipapav@intrakat.gr   Web: www.intrakat.com