2008

Σχολιασμός δημοσιευμάτων

Παιανία, 27 Μαϊου 2008 – Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων στον ημερήσιο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με τη δραστηριοποίηση της Intrakat στην Πολωνία, η εταιρεία  έχει γνωστοποιήσει ότι δραστηριοποιείται στην Πολωνία μέσω του υποκαταστήματός της, έχοντας αναλάβει την κατασκευή του αστικού οικιστικού και εμπορικού συγκροτήματος «GARDEN RESIDENCE» στην Κρακοβία για λογαριασμό της ALPHA KRAKOW DEVELOPMENT Sp z.o.o., προϋπολογισμού 40 εκατ. ευρώ.
Στα πλαίσια της ανάπτυξής της στην Πολωνία αξιολογούνται οι επιχειρηματικές ευκαιρίες της αγοράς. Η εταιρεία δεν έχει προβεί έως σήμερα σε καμία δραστηριότητα που να αφορά το real estate.
Η εταιρεία επίσης ανακοινώνει ότι προέβη στην αγορά έκτασης 32 στρεμμάτων στην περιοχή Giurgiu στη Ρουμανία, μέσω της θυγατρικής της Intracom Construct.

Σχετικά με την Intrakat
Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Από τον Νοέμβριο 1999 κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης ΜΕΕΠ, το Νοέμβριο 2001 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το 2005 προχώρησε στην συγχώνευση με απορρόφηση της Intramet (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η Intrakat διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των κατασκευών τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής. Τα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, έργα ευρυζωνικών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος Intrakat απασχολεί 586 άτομα.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου
Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat
T: 210-6674346, E: ipapav@intracom.gr, Web: www.intrakat.eu