2008

Η INTRAKAT υπέγραψε σύμβαση συνολικού προϋπολογισμού 3,53 εκατ. ευρώ με την Χ. ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ ΚΑΙ ΥΙΟΣ

Παιανία, 22 Μαϊου 2008 – Σύμβαση προϋπολογισμού 3,53 εκατ. ευρώ υπέγραψε η INTRAKAT με την ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ για την ανακαίνιση του κτιρίου το οποίο βρίσκεται σε οικόπεδο ιδιοκτησίας της ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ στο Μαρούσι.

Η σύμβαση προβλέπει την εκτέλεση εργασιών με σκοπό την ανακαίνιση και τον εκσυγχρονισμό του υφισταμένου κτιρίου 11,700 τ.μ. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος του 2008.

Με την ολοκλήρωση του έργου η ΜΠΕΝΡΟΥΜΠΗ θα προχωρήσει άμεσα στην εκμετάλλευση σημαντικού μέρους του νέου υπερσύγχρονου κτιρίου γραφείων και στην αξιοποίηση των νέων εκθεσιακών χώρων, για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

H Intrakat διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία στην υλοποίηση σύνθετων κατασκευαστικών έργων. Η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, την έχουν καταστήσει ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο και ανταγωνιστικό οργανισμό με ισχυρό λειτουργικό υπόβαθρο και επιτυχημένη παρουσία στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Σχετικά με την Intrakat
Η Intrakat ιδρύθηκε το 1987 και ανήκει στον όμιλο εταιρειών της Intracom Holdings. Από τον Νοέμβριο 1999 κατέχει εργοληπτικό πτυχίο 6ης τάξης ΜΕΕΠ, το Νοέμβριο 2001 εισάγεται στο Χρηματιστήριο Αθηνών ενώ το 2005 προχώρησε στην συγχώνευση με απορρόφηση της Intramet (εταιρεία μεταλλικών κατασκευών). Η Intrakat διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στους τομείς των κατασκευών τεχνικών έργων, μεταλλικών κατασκευών και τηλεπικοινωνιακών έργων υποδομής. Τα τελευταία 20 χρόνια υλοποιεί δημόσια και ιδιωτικά τεχνικά έργα που αφορούν: οικοδομικά έργα, έργα υποδομής, έργα υψηλής τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιακών υποδομών, βιομηχανικά και ενεργειακά έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις, μεταλλικές κατασκευές, έργα διανομής φυσικού αερίου και έργα περιβάλλοντος, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Ο όμιλος Intrakat απασχολεί 586 άτομα.

Πληροφορίες για θέματα Τύπου
Ιωάννα Παπαβασιλείου, Τμήμα Επικοινωνίας Intrakat
T: 210-6674346, E: ipapav@intracom.gr, Web: www.intrakat.com